Het lukt niet om de foto te uploaden Het lukt niet om de foto te uploaden

Het lukt niet om de foto te uploaden

Wat vervelend dat het niet lukt om de foto te uploaden. In veel gevallen is dit door jezelf op te lossen. Hieronder vind je enkele mogelijke oplossingen. Klik op het pijltje voor meer informatie.

Gebruik een ander apparaat

Bij voorkeur een laptop of computer.

Gebruik een andere browser

Schakel bijvoorbeeld naar Google Chrome of naar Firefox. Dit doe je door op de windows knop te drukken en vervolgens Chrome of Firefox in te typen. Vervolgens kun je hierop klikken en onze website opzoeken in de nieuwe browser.

Probeer het eens via een incognito tabblad

Dit doe je door op je toetsenbord CTRL + ALT + N in te drukken. Nu kom je in een nieuw tabblad, hierin kun je onze website opzoeken.

Schakel de antivirus plug-in uit

Gebruik je een antivirus plug-in? Dan is dit waarschijnlijk het probleem. We raden je aan de plug-in even uit te schakelen. Na het plaatsen van de bestelling kun je deze dan weer inschakelen.

💡 Vraag een familielid of kennis die handig is met computers, om te helpen met het plaatsen van je bestelling. Het grote voordeel hiervan is dat je er zelf naast kunt zitten bij het invullen van de gegevens en het maken van de gewenste uitsnede.