Kan ik een ander product of formaat bestellen dan op de voucher staat? Kan ik een ander product of formaat bestellen dan op de voucher staat?

Kan ik een ander product of formaat bestellen dan op de voucher staat?

Helaas is het niet mogelijk om met de voucher een ander product te kiezen dan wat er specifiek op vermeld staat. Het is belangrijk dat je alleen het product bestelt dat op de voucher is aangegeven. Als je een ander product selecteert, zal de voucher niet worden geaccepteerd.

Daarnaast kun je met de voucher geen kleiner formaat bestellen. Echter, je hebt wel de mogelijkheid om tegen een kleine bijbetaling een groter formaat te kiezen. Zo kun je nog meer genieten van je gepersonaliseerde fotoproduct!