Hoe werkt de fotocontrole? Hoe werkt de fotocontrole?

Hoe werkt de fotocontrole?

Tijdens het bestellen, in stap 2 van het bestelproces, bieden we je de mogelijkheid om de optie voor fotocontrole aan of uit te vinken. Hieronder leggen we uit hoe dit werkt:

  • Fotocontrole door Onze Specialisten: Als je de fotocontrole aanvinkt, wordt jouw foto voor het printen zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit door onze specialisten.
  • Feedback bij Onvoldoende Kwaliteit: Indien blijkt dat de foto niet aan onze kwaliteitsnormen voldoet, nemen we contact met je op via e-mail.
  • Keuzemogelijkheden: Je hebt dan de optie om zelf een nieuwe foto aan te leveren die wel geschikt is, of om een kleiner formaat te kiezen dat beter past bij de kwaliteit van de foto.
  • Verzekerd van Kwaliteit: Op deze manier ben je altijd verzekerd van een scherpe afdruk die aan je verwachtingen voldoet.

Als je ervoor kiest om je order zonder fotocontrole te plaatsen, wordt je foto niet vooraf gecontroleerd op kwaliteit en gaat deze direct door naar productie. Eenmaal in productie is het niet meer mogelijk om de order te wijzigen.

We adviseren daarom altijd om te kiezen voor fotocontrole. Zo kunnen we samen werken aan een perfect eindresultaat dat jouw verwachtingen overtreft.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 91 van 112