Ik kan geen adres in België invoeren Ik kan geen adres in België invoeren

Ik kan geen adres in België invoeren

Om je bestelling correct te plaatsen, kun je het vinkje 'handmatig adres invoeren' aanvinken. Volg daarna deze stappen:

1. Vink 'handmatig adres invoeren' aan: Dit stelt je in staat om je adresgegevens zelf in te vullen.
  2. Kies voor het land België: Selecteer België uit de lijst met landen.
  3. Voer je verdere gegevens in: Vul je naam, straatnaam, huisnummer, postcode, en stad in.
  4. Rond de bestelling af: Controleer alle ingevoerde gegevens en klik op 'Plaats bestelling' om je bestelling te voltooien.

We hopen dat deze instructies je helpen om je bestelling succesvol af te ronden.