Is mijn foto via social media geschikt om af te drukken? Is mijn foto via social media geschikt om af te drukken?

Is mijn foto via social media geschikt om af te drukken?

Programma’s zoals Facebook, Instagram, Whatsapp of Snapchat verkleinen vaak foto’s, waardoor ze minder geschikt zijn voor grotere afdrukken. Voor kleinere producten tot ongeveer het formaat 30x30 cm kunnen deze foto’s meestal wel worden gebruikt.

💡 Als je zeker wilt zijn van een scherpe afdruk, raden we onze fotocontrole aan. Hierbij controleren wij jouw foto voordat we deze afdrukken. Mocht de kwaliteit niet voldoende zijn, dan stellen we je hier direct van op de hoogte. Zo zorgen we ervoor dat jouw fotoproduct perfect wordt afgedrukt!

Kies voor kwaliteit en vertrouw op onze expertise voor jouw kostbare herinneringen. Bedankt voor je vertrouwen in ons!