Wat zijn de aanleverspecificaties en kleurruimten voor mijn bestanden? Wat zijn de aanleverspecificaties en kleurruimten voor mijn bestanden?

Wat zijn de aanleverspecificaties en kleurruimten voor mijn bestanden?

Tips voor de Beste Kwaliteit Afdrukken

Je wilt natuurlijk altijd genieten van de beste kwaliteit. Hier zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat je bestanden goed zijn opgemaakt:

• Bij ons is het niet nodig om bestanden aan te leveren met extra printmarge. Je kunt je bestanden opmaken op het exacte formaat dat je wilt bestellen.
  • Zorg voor een minimale DPI van 150 voor optimale afdrukkwaliteit. Hogere DPI is mogelijk, maar lever geen onnodig grote bestanden aan.
  • Als je een bestand met tekst hebt, plaats de tekst dan minimaal 0,5 mm vanaf de rand om eventuele minimale extra printmarges te compenseren.

Verder adviseren we om je bestanden aan te leveren in de kleurruimte 'sRGB' voor de beste kleurweergave op onze afdrukken. Het is af te raden om bestanden aan te leveren in CMYK-kleurruimtes.

Met deze tips ben je klaar om jouw creaties tot leven te brengen met de hoogste kwaliteit.